Udtalelser fra klienter

Udtalelser fra klienter, samarbejdspartnere og kursister.

“Vi er virkelig glade og tilfredse med dysfagiforløbet hos Nete fra ErgoSpecialisten. Hvis Nete ikke var kommet ind i billedet, var Ole aldrig kommet til at spise igen og måtte få 100 % sonde-ernæring efter en hjerneskade i 2021. Ole fik ingen relevant dysfagitræning, hvor han var henvist til, hvorfor vi henvendte os til ErgoSpecialisten.
Nete udførte en grundig undersøgelse, lavede træning og behandling og fik Ole tilbage til at kunne spise, og lærte også tværfagligt personale omkring relevant tilgang til spiseaktivitet og god mundpleje. Vi har haft 2 dysfagi-forløb hos Nete, da Ole blev ramt af covid-19 i 2022, og blev indlagt, hvor al spisning stoppede. Men han blev optrænet til igen, at kunne spise dagligt, små måltider suppleret med sonde-ernæring. Hvis der bliver noget senere tager vi helt sikkert fat i Nete igen.
Nete er flexibel med både behandlingstider, der er aldrig afbud og vi får tilpasset træningstider, når det passer Ole bedst”.
3. nov. 2022 Allice og Ole Knudsen

“I ErgoSpecialisten har jeg afsluttet et kortere, men virkelig godt forløb. Jeg har i 3 år døjet med dysfagi og reflux efter en apopleksi, og har vågnet hver nat grundet opkast og ubekvemhed. Nu er natterenderiet forsvundet.
Nete har også givet mig viden, råd, vejledning og træning, som jeg ikke har fået andre steder. Min mand og jeg har fået forklaringer på, hvad der er sket i min hals, og hvorfor jeg ikke kan synke spyt uden at hoste, og hun har forklaret hvad næste skridt kan være i min behandling. Nete er professionel, ved alt muligt om dysfagi og hun har givet mig relevante øvelser. Efter 18 dages træning er min reflux er forsvundet, og den er blevet væk efter vores opfølgende snak efter 4 måneder. 🤗”
10. aug. 2022, fam. Hansen

“Jeg har fået lavet en kranienerveundersøgelse og efterfølgende mange behandlinger i ErgoSpecialisten, som har gjort jeg kan spise helt normal mad igen fremfor blendet, hakket. Min kæbe og mund blev smadret efter en trafikulykke og jeg kunne ikke tygge maden og spise pænt. Nete har trænet, trænet og trænet og har lavet flere spisetests med mig. Nu kan jeg spise den mad jeg har lyst til, og min tale er også blevet bedre”.
2. Juli 2022, Mads 22 år.

“Tusind tusind tusind tak, Nete. Endelig kan jeg spise en mundfuld mad, synke det, og bare nyde, at jeg ikke skal spytte det ud eller kløjes i det. Det er virkelig livskvalitet, der betyder noget for mig og min familie”.
3. feb. 2022, Yrsa.

“Min 6 måneders søn fik klippet tungebåndet fra fødslen. Pludselig ville han ikke ammes/tage fat. Vi henvendte os til Nete, da Kommunen ikke kunne hjælpe os, og efter bare 4 behandlinger med fuld fokus på tungen igennem leg og hjemmetræningsøvelser begyndte han igen at tage rigtig fat”.
14.november Mads og Malene

“Det kan ikke beskrives, hvor glad jeg er for mit forløb hos Nete. Mig og min kone er ovenud tilfreds, og vil til enhver tid bruge Nete igen.
Efter en hoved-halscancer har jeg valgt at gå til genoptræning hos Nete, da sygehus og kommuneterapeuter ikke kunne hjælpe mig. Nete har taget mig alvorligt, trænet og behandlet mig for trismus, lymfødem og dysfagi. Jeg har fået ordentlige øvelser jeg kan bruge til noget, og jeg er gået fra en sonde til at spise normal mad og drikke.
Jeg kan helt klart anbefale behandlinger hos Nete, hun er professionel og ved hvad der skal til, for at man kan få livkvaliteten tilbage efter et langt sygdomsforløb.”
4. okt. 2021 Jørgen Thomsen

“Jeg vil varmt anbefale Nete/Ergospecialisten, der med sine høje faglighed, positive indstilling og professionelle proaktive indsats, har været med til at reimplementere ikke blot korrekt tilgang til dysfagi hos borgerne, men også ergoterapeutiske arbejdsmodeller og dokumentationspraksis.
Nete blev hentet ind som ekstern specialist til en bunden opgave, men hun fik hurtigt øje på yderligere udviklingspotentialer, og fik frit spil til at implementere, hvad hun fagligt vurderede nødvendigt på begge afdelinger.
Jeg ville til enhver tid hyre Nete igen og varmt anbefale hende både som specialist til borger/patientrettede udrednings/behandlingsopgaver, samt udvikling af faglighed og kompetencer på medarbejer- og afdelingsniveau”.
23. okt. 2022 Christine Nørgaard Guldhammer, Tilbudsleder Neurocenter Østerskoven

Dysfagikurset er alle pengene værd. Det giver en kanon god forståelse for den enkelte borgers problemstilling. Klar anbefaling herfra.
18. nov. 2022 Ergoterapeut Cecilia Møller

“Nete er en super dygtig og dedikeret ergoterapeut. Hun engagerer sig i sine klienter, er professionel og en af de bedst uddannede indenfor hendes område. Samtidig er hun en fantastisk kollega, sparringspartner og ven, som jeg kun kan give min bedste anbefaling.
25. april 2022 Lisbet Pagter, Coach og rådgiver for pårørende til veteraner, Ledelsesrådgivning, Undervisning, Udviklingskonsulent

“Nete har en kæmpe viden indenfor dysfagi, og er rigtig god til at formidle viden, så det ikke bliver tørt og kedeligt. Hun har givet mig viden om anatomi, fysiologi og andre emner indenfor dysfagi, jeg kan bruge i morgen, når jeg går på arbejde. Hun er en rigtig dygtig underviser, der har gode øvelser undervejs, så man bedre forstår problemstillingerne”.
19. juni 2021 Berit, SOSU, kursist på dysfagi intromodul