Kurser

Lige nu er der åben for tilmelding på 2 kurser: se nedenstående

  • Dagskursus med fokus på træning og behandling hos klienter med dysfagi den 17. april 2023 (LEDIGE PLADSER)
  • 3 dages kursus “Håndtering af øvre dysfagi” den 14.15 marts + 12. april (UDSOLGT)
  • Har du eller din arbejdsplads behov for et kompetenceløft, et skræddersyet kursus eller en temadag? Du er altid velkommen til at kontakte ErgoSpecialisten.

Kursus i træning og behandling hos klienter med dysfagi – ledige pladser

Mangler du mere viden og inspiration til at omdanne dine dysfagi undersøgelsesfund til en behandlingsplan og hvordan du kan udføre træning og behandling i dysfagiforløbet?

Så er denne kursusdag måske noget for dig. Der sættes fokus på hvordan du bruger dine resultater og observationer til den videre behandlingsplanlægning, og hvordan du kan træne med klienter med forskellige problemstillinger indenfor dysfagi.

Vi skal være skarpe på anatomien og synkefysiologien i vores undersøgelsesfund, for at lave en effektiv og målrettet dysfagibehandling. Du får på dette kursus kendskab/repetition af anatomi, synkefysiologi og kranienervernes betydning og undersøgelse relateret til aktiviteten at spise et måltid. På kurset gennemgåes forskellige problemstillinger hos klienter med dysfagi ud fra cases, hvor vi sammenkobler undersøgelsesfund til den videre behandling og træningsmetoder, som kobles med nyeste evidens og best practice. Der indgår praksisøvelser undervejs i kurset.

  • Dato: Mandag den 17. april 2023 kl. 9-16.00
  • Underviser: Nete Deela Rauhe Harreby, Specialist ergoterapeut i dysfagi og neurorehabilitering. Dysfagi instruktør samt ejer og stifter af ErgoSpecialisten. 
  • Sted: NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

Der er gratis parkering. Ved ankomst skal du indregistrere din bil i receptionen.

Målgruppe: ergoterapeuter og andre der træner/behandler mennesker med forskellige problemstillinger indenfor dysfagi og spiseaktivitet eller har interesse herfor. Det anbefales du har kendskab til den normale synkeproces. Du er velkommen til at tage egne cases eller problemstillinger med, da der afsættes tid til fælles faglig sparring.

Pris: 2800 Kr.

Prisen er inkl. Materialer samt forplejning, alm. kaffe/the om formiddagen, samt frokostbuffet i kantinen.

Andet praktisk: Der kan tilkøbes diverse specialkaffe i maskinerne i loungeområdet, hvor der skal betales med mobilepay.

Tilmelding og betaling skal ske senest den 27. marts 2023 på nemtilmeld.dk, link: https://ergospecialisten.nemtilmeld.dk/1/ 

Ved EAN betaling, bedes du sende en mail til info@ergospecialisten.dk, opgiv navn, arbejdssted, EAN nr. og CVR nr.

Spørgsmål vedr. kurset: mail til info@ergospecialisten.dk

Tilmelding er bindende, og du er først tilmeldt når kurset er betalt.

Der er 16 pladser på kurset, som fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Såfremt der ikke er nok tilmeldte, forbeholder arrangøren sig retten til at aflyse kurset, og pengene refunderes.

Kursus: Håndtering af Øvre dysfagi-for ergoterapeuter, der genoptræner på basalt og avanceret niveau

Hold 28 den 14.-15.marts+12. april Udsolgt.

Bookes via Plan2Learn. Ledige pladser på næste kursus – se link nederst

Der stilles skarpt ind på de to ergoterapeutiske undersøgelsesredskaber Facial-Oral Tract Therapy (F.O.T.T.- S.A.S.) og McGill Ingestive Skills Assessment (MISA).

FOTT SAS er undersøgelse af synkning af sekret og anvendes som konklusionen på, om oralt indtag kan initieres i form af eks. terapeutisk spisning.

MISA er et ergoterapeutisk observationsbaseret undersøgelsesredskab til at vurdere voksne klienters evne til sikker, effektiv og selvstændig indtagelse af mad og drikke under et naturligt måltid.

Link til kursusbeskrivelse samt tilmelding

Dysfagi instruktør teamet i Danmark. Fra venstre: Annette Kjærsgaard, Ulla Andersen, Nete Deela Rauhe Harreby, Linda-Maria Delgado Grove, Masumi Takeuchi Holm og Tina Hansen.