Ergoterapi og ADL-træning

Ergoterapi er at muliggøre hverdagslivets aktiviteter og deltagelse for det enkelte menneske.

Ergoterapi, behandling og genoptræning tilbydes til både børn, unge, voksne og ældre, som af forskellige grunde har svært ved at udføre almindelige daglige aktiviteter (ADL), eller som risikerer at få det i fremtiden.

Ergoterapi kan være relevant for dig, der har fået en forværring af helbredet, i forbindelse med et sygdomsforløb, en sygehusindlæggelse, en operation, en blodprop, en skade i hjernen, et knoglebrud, et fald eller hvis du har fået skader i muskler, nerve og led. Det kan også være, du har behov for ergoterapeutisk behandling og aktivitetstræning for at vedligeholde et aktivitetsniveau, eksempelvis at spise, pga. medfødte skader eller handicap.

I ErgoSpecialisten bruges forskellige behandlings- og træningsredskaber som tilpasses dine individuelle behov og ønsker.

I ErgoSpecialisten arbejdes efter nyeste forskning, evidens og bedste praksis, således du altid får den bedste behandling.

Hvis du oplever besvær med at udføre daglige aktiviteter, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtigt snak, og høre hvad vi kan tilbyde.