Dysfagi kurser

NÆSTE KURSUS 15. april 2024

Åben for tilmelding: Kursus i træning og behandling hos klienter med dysfagi https://ergospecialisten.nemtilmeld.dk/2/

Mangler du mere viden og inspiration til at omdanne dine dysfagi undersøgelsesfund til en behandlingsplan og hvordan du kan udføre træning og behandling i dysfagiforløbet?

Så er denne kursusdag måske noget for dig. Der sættes fokus på hvordan du bruger dine resultater og observationer til den videre behandlingsplanlægning, og hvordan du kan træne med klienter med forskellige problemstillinger indenfor dysfagi.

Vi skal være skarpe på anatomien og synkefysiologien i vores undersøgelsesfund, for at lave en effektiv og målrettet dysfagibehandling. Du får på dette kursus kendskab/repetition af anatomi, synkefysiologi og kranienervernes betydning og undersøgelse relateret til aktiviteten at spise et måltid. På kurset gennemgåes forskellige problemstillinger hos klienter med dysfagi ud fra cases, hvor vi sammenkobler undersøgelsesfund til den videre behandling og træningsmetoder, som kobles med nyeste evidens og best practice. Der indgår praksisøvelser undervejs i kurset.

Dato:15. april 2024 kl. 9-16.00

Underviser: Nete Deela Rauhe Harreby, Specialist uddannet ergoterapeut i dysfagi og neurorehabilitering. Dysfagi instruktør samt ejer og stifter af ErgoSpecialisten. 

Sted: NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

Der er gratis parkering. Ved ankomst skal du indregistrere din bil i receptionen.

Målgruppe: ergoterapeuter og andre der træner/behandler mennesker med forskellige problemstillinger indenfor dysfagi og spiseaktivitet eller har interesse herfor. Det anbefales du har kendskab til den normale synkeproces. Du er velkommen til at tage egne cases eller problemstillinger med, da der afsættes tid til fælles faglig sparring.

Pris: 2800 Kr.

Prisen er inkl. Materialer samt forplejning, alm. kaffe/the om formiddagen samt brød/kage, samt frokostbuffet i kantinen.

Andet praktisk: Der kan tilkøbes diverse specialkaffe i loungeområdet, hvor der skal betales med mobilepay.

Tilmelding og betaling skal ske senest den 22. marts 2024 på nemtilmeld.dk, link: https://ergospecialisten.nemtilmeld.dk/2/ 

Ved EAN betaling, bedes du sende en mail til info@ergospecialisten.dk, opgiv navn, adresse og EAN nr.

Spørgsmål vedr. kurset: mail til info@ergospecialisten.dk

Tilmelding er bindende, og du er først tilmeldt når kurset er betalt.

Der er 12 pladser på kurset, som fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Såfremt der ikke er nok tilmeldte, forbeholder arrangøren sig retten til at aflyse kurset, og pengene refunderes.